Chauffeur gezocht (voor de donderdag)

 

CHAUFFEUR(S) GEZOCHT VOOR ONZE MAALTIJDEN

De BoschveldWereldkeuken verzorgt al jaren lunches, diners, buffetten en hapjes voor cateringopdrachten. Onze koks komen uit Boschveld en hebben roots in landen als Iran, Turkije, India, Suriname, Irak Somalië en Marokko. De Wereldse gerechten voor de catering worden op locatie bezorgd. En voor die bezorging hebben we je hulp nodig!

Donderdag
Specifiek voor opdrachten op de donderdagen zoeken we nog chauffeurs. Als je ook op andere dagen kunt naast de donderdag, dan is dat natuurlijk meegenomen!

Dus, ben je in het bezit van een rijbewijs en wil je je twee à drie uur per week vrijwillig inzetten voor dit sociale initiatief en samenwerken in een gezellig, informeel én internationaal team, dan vragen we je meteen contact op te nemen met de BoschveldWereldkeuken bij Copernikkel: 06-25215340 Je belletje komt als geroepen!

Extraatje
We proberen je uiterlijk een week vooraf te laten weten of je diensten nodig zijn. De Copernikkel-auto staat voor de bezorgopdrachten tot je beschikking. Je ontvangt een vrijwilligersvergoeding en krijgt een gratis maaltijd mee wanneer de cateringopdracht rond het avondeten geleverd moet worden.


Ter inspiratie:

Copernikkel

Teksten: Wim van Deurzen
Fotografie: Olaf Smit
Huisstijl: Amelieke van de Lavoir
Webdesign: Joanda van Geffen

Contact opnemen

Copernikkel
Copernicuslaan 308
5223 ER ’s-Hertogenbosch

 06 25 21 53 40
 info@copernikkel.nl