Boschveld Live barst van de muziek

  • Donderdag 15 juni 2023

Boschveld Live barst van de muziek

Boschveldband en -koor oefenen alvast

 

Foto: Olaf Smit
Tekst: Miesjel van Gerwen

 

Op dinsdag 4 juli vindt bij de Brede Bossche School de vijfde editie van Boschveld Live plaats. Deze avond staat bol van het talent uit Boschveld. En het mooiste is: iedereen kan meedoen!

 

 

Onder de bezielende leiding van de Boschveldband treedt die avond een keur van talenten uit Boschveld op. En bij een aantal nummers kan die Boschveldband zomaar een stuk groter worden. Want ze dagen alle bewoners van Boschveld die een instrument bespelen uit om mee te komen spelen. Speciaal daarvoor hielden ze al 3 dinsdagavonden een openbare repetitie waar iedereen die dat wilde, kon komen mee-oefenen. 

 

Een vorige repetitie van Boschveldband en -koor bij de BBS

 

Violiste Janneke Franke: “Op dinsdag 20 juni repeteren wij nog een keer enkele nummers die geschikt zijn om mee te spelen. Ook voor beginners! Dat doen we buiten bij de Brede Bossche School. Of binnen als het slecht weer is natuurlijk. Dus we hopen dat een heleboel talenten uit Boschveld hun instrument onder de arm pakken -een stem is natuurlijk ook een instrument- en mee komen repeteren. Op zaterdag 1 juli houden we nog een generale repetitie. Dan kunnen ze op 4 juli meespelen bij Boschveld Live. Dé kans om te schitteren voor vrienden, vriendinnen of familie. De muzikanten van de Boschveldband staan natuurlijk klaar om een beetje te coachen als dat nodig is.”

 

Janneke Franke op de viool

 

Muziek is een fantastische taal om mensen bij elkaar te brengen. Vandaar dat bedacht is om Boschveld Live deze keer vrijwel helemaal aan de muziek te wijden. De wijkraad hoopt dan ook dat flink wat Boschveldbewoners zich aansluiten. Om mensen op de repetitieavonden ter plekke extra uit te nodigen om mee te gaan doen, zal steeds iemand van de wijkraad zorgen dat er koffie, thee, frisdrank en iets lekkers is.

 

 

Het programma van Boschveld Live begint op dinsdag 4 juli om 20.00 uur achter de Brede Bossche School aan de Zernikestraat. Inloop met koffie en thee vanaf 19.30 uur. De avond wordt weer gepresenteerd door Laurens van Voorst. Houd de website www.wijkraadboschveld.nl in de gaten voor de meest actuele informatie over wie er uit de wijk allemaal aanhaken om te spelen en zingen op deze avond.

 

 Copernikkel

Teksten: Wim van Deurzen
Fotografie: Olaf Smit
Huisstijl: Amelieke van de Lavoir
Webdesign: Joanda van Geffen

Contact opnemen

Copernikkel
Copernicuslaan 308
5223 ER ’s-Hertogenbosch

 06 25 21 53 40
 info@copernikkel.nl