KW1C doneert lesboeken voor de Taallessen

  • Maandag 12 juli 2021

KW1C Educaties doneert lesboeken voor onze Taallessen

‘Zeer welkom bij de groepslessen en inburgeringstrajecten’

 

 

Foto's: Olaf Smit 
Tekst: Igor Zevenbergen

Op donderdag 8 juli mocht Igor Zevenbergen (taalbegeleider bij Copernikkel) vier volle dozen met NT2-methodes (Nederlands als tweede taal) in ontvangst nemen uit handen van Laury Schellekens. Dit vond plaats op de locatie van het Koning Willem 1 College afdeling Educatie aan de Sint Jorisstraat. Laury is daar werkzaam als docent NT2 en taalgids.

Foto: Laury Schellekens van het KW1C overhandigt de lesboeken aan Igor, de taalbegeleider bij Copernikkel.

 

Eigen initiatief
Het was Laury’s initiatief om Copernikkel te benaderen. De boeken zijn zeer goed te gebruiken voor de diverse doelgroepen, zoals bij  groepslessen, individuele begeleiding en inburgeringsactiviteiten. Het mooie daarbij is, dat Laury en Igor ex-collega’s van elkaar zijn.

Veel vraag
Bij Copernikkel worden momenteel door twee vaste vrijwilligers NT2-taallessen verzorgd. Er start na de vakantie een nieuwe begeleider. Er is veel vraag om taalbegeleiding en die varieert van basisschoolkinderen en middelbare scholieren, tot studenten van het ROC. Van laaggeletterden tot mensen die de taal al wel beheersen maar deze nog willen verbeteren. Kortom een mooie aanwinst voor onze taalactiviteiten!

 

 Copernikkel

Teksten: Wim van Deurzen
Fotografie: Olaf Smit
Huisstijl: Amelieke van de Lavoir
Webdesign: Joanda van Geffen

Contact opnemen

Copernikkel
Copernicuslaan 308
5223 ER ’s-Hertogenbosch

 06 25 21 53 40
 info@copernikkel.nl