Even voorstellen: Javier

  • Maandag 14 september 2020

Even voorstellen: Javier

"Ik zit klaar om naar je verhaal te luisteren"

 

Foto: Olaf Smit

 

Mijn naam is Javier. Ik ben 21 jaar oud en woonachtig in Den Bosch. Sinds 2017 ben ik slechtziend en slechthorend geworden. Op dit moment studeer ik Sociaal werk aan het Koning Willem I College. Ik zit in mijn 2e schooljaar en sinds 25 augustus 2020 loop ik stage bij werkwinkel Copernikkel.

Stagiair social work Javier bij Copernikkel aan het werk.
(Foto: Javier zit klaar om je verhaal te horen. Zelf is hij op 12-jarige leeftijd met zijn moeder vanuit Peru naar Nederland verhuisd, maar heeft al jaren geleden zijn draai in Nederland gevonden.)


Mijn hobby’s zijn gitaar of de elektrische gitaar bespelen, wandelen en sporten. Verder ben ik begripvol en geïnteresseerd om naar anderen te luisteren. 

Luisteren
Voel je je eenzaam, wil je iets kwijt of wil je juist gezellig met iemand praten die je niet beoordeeld? Dat kan nu bij werkwinkel Copernikkel. Ik sta klaar om naar jou te kunnen luisteren. Het is de bedoeling dat we gezellig een gesprek kunnen voeren. Ook met vragen kan je bij mij terecht en zal ik je helpen.

Advies
Als je wil kan ik je ook advies geven (onder begeleiding). Bij ingewikkelde situaties kunnen mijn collega’s jou verder helpen. We staan klaar voor je! Ik ben er op woensdag en donderdag van 10.00 tot 16.00 uur en op vrijdag van 10.00 tot 13.00 uur.

Loop gerust eens binnen bij Copernikkel voor een praatje bij de koffie of thee. Een afspraak is niet perse nodig. Wil je toch een afspraak maken? Bel of app Copernikkel: 06 – 25 21 53 40 of stuur een mail naar info@copernikkel.nl

 Copernikkel

Teksten: Wim van Deurzen
Fotografie: Olaf Smit
Huisstijl: Amelieke van de Lavoir
Webdesign: Joanda van Geffen

Contact opnemen

Copernikkel
Copernicuslaan 308
5223 ER ’s-Hertogenbosch

 06 25 21 53 40
 info@copernikkel.nl