Opvoedtraining 'Het Begint Bij Mij'

  • Vrijdag 25 oktober 2019

Het Begint bij Mij


Opvoedtraining door Buurtvrouw Shivana

 

Shivana Eduards is een van de Buurtvrouwen van Boschveld en Deuteren. Zij start woensdag 30 oktober voor de tweede keer met de opvoedtraining: 'Het Begint Bij Mij'.

 

"Ik zou het geweldig vinden als we met een mooie groep kunnen starten, want VERANDERING begint bij ons zelf!"

Shivana"

 

Shivana Eduards is werkzaam als Buurtvrouw in de wijk Boschveld en Deuteren. Ze verzorgt ook groepstrainingen van het programma 'Het Begint Bij Mij'. De training gaat over het opvoeden van kinderen, maar in plaats van te vertellen hoe jij je kinderen moet opvoeden, ga je zelf ontdekken wat jij zelf belangrijk vindt om je kind(eren) te leren. De training is niet moeilijk, maar vooral leuk en leerzaam. Er worden veel oefeningen gedaan en gepraat met elkaar. Andere ouders zeggen na de training meer zelfvertrouwen en een betere band met hun kinderen te hebben.

 

Shivana heeft de training zelf ook gevolgd en ze ervaart nog steeds de positieve gevolgen ervan. "Ik heb geleerd om mijn gevoelens bespreekbaar te maken. Ik ben zelfverzekerder geworden en durf mijn dromen na te jagen." "Het mooie aan het programma vind ik dat je zin krijgt om alles wat je leert meteen thuis toe te passen. Je wordt dan trots op jezelf omdat je zelf de stap hebt gezet en het je lukt om patronen te doorbreken en op te komen voor wat je echt belangrijk vindt in je leven. Kortom een hele mooie, leerzame, positieve training die ik iedereen gun om te volgen."

 

Extra informatie kun je ook vinden op de website www.hetbegintbijmij.nl. De training bestaat uit zeven bijeenkomsten. De trainingsdagen zijn op woensdag van 9.00-12.00 uur, in de BBS aan de Zernikestraat 2. Wanneer er voldoende aanmeldingen zijn starten we woensdag 30 oktober. Ik hoop je dan te zien!Copernikkel

Teksten: Wim van Deurzen
Fotografie: Olaf Smit
Huisstijl: Amelieke van de Lavoir
Webdesign: Joanda van Geffen

Contact opnemen

Copernikkel
Copernicuslaan 308
5223 ER ’s-Hertogenbosch

 06 25 21 53 40
 info@copernikkel.nl