Dit is Boschveld

  • Vrijdag 24 mei 2019

'Dit is Boschveld'

Presentatie van ideeën en ontwerpen door studenten AKV St. Joost

 

Foto's en tekst: Olaf Smit 

Derde jaars studenten Grafisch Ruimtelijk Ontwerp van de Academie voor Kunst en Vormgeving St.Joost (Parallelweg) presenteerden vrijdag 24 mei hun ideeën voor onze wijk tijdens de inloopmiddag 'Dit is Boschveld'.

De ontwerpen moesten een positieve bijdrage leveren aan de wijk en bewoners. Ter inspiratie hebben de studenten veel gesprekken gevoerd met wijkbewoners en organisaties in Boschveld. Ook Copernikkel heeft ze een paar keer 'op de koffie' gehad.

De resultaten werden vrijdagmiddag gepresenteerd bij BBS Boschveld. Bewoners en geïnteresseerden kwamen de zeven werkstukken bekijken of zelfs actief ervaren. Tijdens de presentatie was er ook ruimte om met de studenten in dialoog te gaan over hun ideeën en ontwerpen.

Foto 1: Een Memory bordspel met verschillende mooie en bijzondere verhalen die zich hebben afgespeeld op diverse locaties in Boschveld. De maakster kwam tot dit idee omdat ze verrast was te ontdekken dat Boschveld al zoveel activiteiten en initiatieven en positieve verhalen rijk is.

 

Foto 2: Hoe trots je bent op Boschveld kon je zelf vormgeven door je eigen stadswapen te maken van Boschveld. Je kon kiezen uit verschillende typisch Boschveldse dingen zoals het Grasso gebouw, het winkelcentrum, de supermarkt van Sonaj, het BWWB project, Copernikkel, de BBS en nog veel meer.

 

 

 Copernikkel

Teksten: Wim van Deurzen
Fotografie: Olaf Smit
Huisstijl: Amelieke van de Lavoir
Webdesign: Joanda van Geffen

Contact opnemen

Copernikkel
Copernicuslaan 308
5223 ER ’s-Hertogenbosch

 06 25 21 53 40
 info@copernikkel.nl