Buurtcoöperatie Copernikkel al 5 jaar 'samenredzaam'

  • Maandag 23 september 2019

Buurtcoöperatie Copernikkel al 5 jaar 'samenredzaam'


Lustrumfeest op vrijdag 4 oktober

 

Flyer ontwerp: Lucas Kastelijn
Tekst: Joanda van Geffen

Onze sociale (buurt)coöperatie Copernikkel is dit jaar alweer 5 jaar thuis in Boschveld. In 2014 verenigden zich een aantal bewonersinitiatieven uit Boschveld in een overkoepelende coöperatie ter ondersteuning en versterking van hun initiatieven. Dit 1e lustrum biedt een prachtige gelegenheid om alle wijkbewoners - en iedereen die Copernikkel een warm hart toedraagt - uit te nodigen voor een Open Huis en een feestje!

 

PROGRAMMA

15.30 - 17.00: Van dichtbij kennis maken met onze bewonersinitiatieven:

de Boschveldband, Boschveldtuin, BoschveldWereldkeuken, Copernikkelkoor, Copernikkel Werkt, Fietswerkplaats, Huiswerkbegeleiding, Klussendienst, NaaiMeetUp, Reparatiestraat, Taallessen, Theaterroute en Wij gaan fietsen (Yalla Biskleet).

Tijdens de korte presentaties leer je meer over deze initiatieven die bewoners zelf (soms al jaren geleden) in de wijk hebben opgezet, wat dit voor hen betekent en wat het voor Boschveld betekent. Voor dit onderdeel vragen wij geïnteresseerden zich vooraf aan te melden (i.v.m. de organisatie) via: feest@copernikkel.nl

 

17.00 – 18.30: Feest & Open Huis bij Copernikkel

Een warm ontvangst voor iedereen op het lustrumfeest! Geniet van elkaars gezelschap en van een drankje, een wereldhapje en de wereldmuziek van de Boschveldband.

 

 

 Copernikkel

Teksten: Wim van Deurzen
Fotografie: Olaf Smit
Huisstijl: Amelieke van de Lavoir
Webdesign: Joanda van Geffen

Contact opnemen

Copernikkel
Copernicuslaan 308
5223 ER ’s-Hertogenbosch

 06 25 21 53 40
 info@copernikkel.nl