BoschveldWereldkeuken start met afhaalmaaltijden

  • Zondag 24 maart 2019

BoschveldWereldkeuken start met afhaalmaaltijden

 

Afhaalmaaltijd wereldgerechten Boschveld Wereldkeuken Den Bosch

De vrouwen van de BoschveldWereldkeuken timmeren al langer succesvol aan de weg met het verzorgen van catering voor allerlei gelegenheden. Maar sinds eind maart is daar een nieuw aanbod bij gekomen: de Afhaalmaaltijd. Je kunt nu elke week een ander wereldgerecht bestellen en op zondagavond afhalen bij de keuken aan de Copernicuslaan 91/93. 


Er is gekozen voor een systeem van 'vooraf bestellen' om voedselverspilling zo veel mogelijk tegen te gaan. De maaltijden zitten bijvoorbeeld ook weer verpakt in maaltijddozen van composteerbaar verpakkingsmateriaal. Afrekenen kan ook met een 'Tikkie' of betaalverzoek. Best handig soms.

Houd de facebookpagina van de BoschveldWereldkeuken in de gaten voor de nieuwste maaltijd. Je kunt je ook aanmelden voor een wekelijkse mail of een simpel app-berichtje waarin de nieuwe afhaalmaaltijd bekend wordt gemaakt. 

De vrouwen van de BoschveldWereldkeuken koken de heerlijkste gerechten uit hun geboorteland. Wat dat betreft kan de wereld wat ons betreft niet groot genoeg zijn. Marokko, Eritrea, Somalië, Turkije, Irak, Iran, Jamaica, Italië; deze keuken hebben allemaal al eens op het afhaalmenu gestaan!

 

 Copernikkel

Teksten: Wim van Deurzen
Fotografie: Olaf Smit
Huisstijl: Amelieke van de Lavoir
Webdesign: Joanda van Geffen

Contact opnemen

Copernikkel
Copernicuslaan 308
5223 ER ’s-Hertogenbosch

 06 25 21 53 40
 info@copernikkel.nl