Vrijdag 21 september Burendag in de Boschveldtuin

  • Maandag 24 september 2018

Vrijdag 21 september was het Burendag in de Boschveldtuin

Foto: Olaf Smit
Tekst: Jeanne van der Kallen


Oude buren, nieuwe buren, aanstaande buren, jong en oud, leerkrachten van school, mensen van Copernikkel, het was een komen en gaan van 'buren' en ontzettend gezellig. De BBS 't Boschveld zorgde voor koffie en thee en had de keuken beschikbaar gesteld om de soep op te warmen. Het buffet werd steeds voller, ieder had iets lekkers meegenomen, er werd heerlijk gesmuld.

Gezellige drukte en muziek in de Boschveldtuin tijdens de Burendag 2018. (Foto: Olaf Smit)

Natuurlijk moest er ook nog wat werk verzet worden. Dus werden de houtsnippers verdeeld en een redelijk groot stuk van de beukenhaag is nu inmiddels opgeschoond. Het gewicht van de grote pompoen raden was best moeilijk (12,3 kg). Robbert, Jacqueline en Nicole waren er het dichts bij en gingen naar huis met een 1ste, 2de en 3e prijs.

 

Door een optreden van het Copernikkelkoor en prachtige muziek van de BoschveldBand werd het een burendag om nooit te vergeten! Zelfs het weer werkte goed mee: het was droog en het zonnetje scheen heerlijk. Maar tegen half zeven dreven er toch wel erg donkere wolken over en moest er nog snel opgeruimd worden voordat de regen met bakken uit de hemel viel. Maar daardoor kreeg deze Burendag tot slot nog een prachtige dubbele regenboog cadeau!

 

Mocht je meer willen weten over de Boschveldtuin, neem contact op via: info@boschveldtuin.nl, ga naar de website: www.boschveldtuin.nl, of kom op vrijdagmiddag even aan wippen. Tussen 15:00 en 17:00 uur zijn er altijd mensen op de tuin en rond 16:00 kun je ook nog gezellig aanschuiven voor een kopje koffie of thee.

 

 Copernikkel

Teksten: Wim van Deurzen
Fotografie: Olaf Smit
Huisstijl: Amelieke van de Lavoir
Webdesign: Joanda van Geffen

Contact opnemen

Copernikkel
Copernicuslaan 308
5223 ER ’s-Hertogenbosch

 06 25 21 53 40
 info@copernikkel.nl