Copernikkel genomineerd voor vrijwilligersprijs

  • Vrijdag 7 december 2018

Copernikkel genomineerd voor vrijwilligersprijs

‘Landelijke 'Meer dan Handen' vrijwilligersprijs 2019’

 

Gemeenten mochten drie inspirerende vrijwilligersorganisaties voordragen voor de landelijke 'Meer dan Handen' vrijwilligersprijs. Van 8 tot 13 december kon iedereen uit de gemeente ’s-Hertogenbosch stemmen op één van de lokale finalisten. Ook op Copernikkel dus!

 

In november kon iedereen in de gemeente ’s-Hertogenbosch een lokale organisatie voordragen. De jury koos uit tientallen nominaties zeven organisaties, die het best voldeden aan de voorwaarden van de landelijke prijzen. Dit waren:

 Stichting Bij Katrien
 Copernikkel
 Stichting Gastvrij ’s-Hertogenbosch
 Maaspoort Kids
 Stichting Raket
 Vincentiusvereniging ’s-Hertogenbosch
 Stichting de Vinkelse Molen

 

Stemmen op Copernikkel
Tot 13 december 12.00 uur mochten alle inwoners van ’s-Hertogenbosch stemmen op hun favoriete organisatie. De drie winnaars van deze stemronde werden voorgedragen voor de landelijke 'Meer dan Handen' vrijwilligersprijzen. Dit gebeurde tijdens het feest op Nationale Vrijwilligersdag 2018 in het bestuurscentrum. De organisatie die de meeste publieksstemmen ontving, won ook een prijs van € 1000,- van onze gemeente.
 

Copernikkel vrijwilligers vieren feest om nominatie tijdens Dag van de Vrijwilliger in het BestuurscentrumVrijwilligers van Copernikkel vieren feest om hun nominatie tijdens de Nationale Vrijwilligersdag in het Bestuurscentrum van het Stadhuis. (Foto: Gerard Monté)

 

Organisaties en vrijwilligers in het zonnetje zetten
Vrijwilligerswerk is leuk en zinvol, veel mensen doen het met enorme inzet en plezier. Daarvoor verdienen zij erkenning en waardering. Met de Meer dan Handen vrijwilligersprijzen worden lokale en landelijke organisaties én bijzondere vrijwilligers in het zonnetje gezet. Op 15 februari 2019 reikt de staatssecretaris van VWS de landelijke prijzen uit tijdens een speciale inspiratiebijeenkomst.

Bron: www.galant.nl

 

 Copernikkel

Teksten: Wim van Deurzen
Fotografie: Olaf Smit
Huisstijl: Amelieke van de Lavoir
Webdesign: Joanda van Geffen

Contact opnemen

Copernikkel
Copernicuslaan 308
5223 ER ’s-Hertogenbosch

 06 25 21 53 40
 info@copernikkel.nl