Handige handen in de buurt

  • Zaterdag 16 april 2016

Klussendienst heeft honderdtwintigste klus binnen


"We hebben kortgeleden onze honderdtwintigste klus gedaan", vertelt Abdyl Duraku, coördinator van Klussendienst Boschveld. "Steeds meer bewoners en organisaties - ook uit andere Bossche wijken - weten ons te vinden. Het gaat om klussen van klein tot groot. Van een lamp vervangen tot een hele woning schilderen. Alles in en rond het huis is bij ons in goede handen. Geen klus is ons vreemd."
Klussendienst

"Klussen tot een half uur werktijd doen we gratis. Je betaalt dan niets of alleen de materiaalkosten. De verwarming bijvullen bijvoorbeeld, een schilderij ophangen, het gras maaien of een slot vervangen. Deze en andere kleine klusjes doen we bij mensen die dat zelf niet kunnen en niemand in de buurt hebben om dat voor hen te doen. Bewoners helpen bewoners."

 

Van alles

Voor grotere klussen rekent de Klussendienst een redelijke prijs. Dan gaat het om sloopwerk, behangen, verhuizen of laminaat leggen. Ook de woning binnen of buiten schilderen, een schutting vervangen, een kamer witten of het snoeien van planten en bomen horen in dat rijtje thuis. Net als allerlei andere klussen. Alles wat je in en rond de woning kunt bedenken.

 

Eerst kijken

Abdyl: "We zijn met vijftien klussers. Mannen en vrouwen. De een is allrounder, de ander is goed in schilderen, tuinieren of een andere specialiteit. We zijn allemaal vakmensen. Dichtbij en betrouwbaar. We komen altijd eerst kijken wat de klus inhoudt. Dan spreken we meteen af wat het gaat kosten en wanneer we kunnen beginnen. Tevreden klanten zijn onze beste reclame. Zij komen terug en vertellen anderen over de Klussendienst. Binnenkort brengen we een folder uit, waarin we nog eens uitleggen wat we voor bewoners en organisaties kunnen betekenen."

 

 Copernikkel

Teksten: Wim van Deurzen
Fotografie: Olaf Smit
Huisstijl: Amelieke van de Lavoir
Webdesign: Joanda van Geffen

Contact opnemen

Copernikkel
Copernicuslaan 308
5223 ER ’s-Hertogenbosch

 06 25 21 53 40
 info@copernikkel.nl