Boschveldband gaat voor verbetering!

  • Woensdag 17 januari 2024

Boschveldband gaat voor verbetering!

 

Tekst + foto: Olaf Smit

 

De afgelopen weken heeft de Boschveldband gewerkt aan verdere professionalisering van haar optredens. 10 dinsdagavonden kwamen de bandleden bij elkaar bij Huis73 (voorheen Muzerije) voor een zgn. bandcoachings-traject. Onder leiding van Stef Joosten werd gewerkt aan verbetering van het samenspel en gewend raken aan versterkt spelen. Ook de stage-performance (podium presentatie) en het theatraal besef (gebaren, mimiek) kregen de nodige aandacht. Een en ander werd betaald uit het Wijk- en Dorpsbudget.

 

Stef Joosten (rechts) geeft aanwijzingen aan de bandleden

 

Het resultaat was afgelopen weekend te zien én te horen bij twee optredens; zaterdag bij H73 Live! en zondag bij Sociaal Centrum De Westhoek. Bij dit laatste optreden werd de band begeleidt door het Boschveldkoor.

Volgens ingewijden klonk het allemaal stukken strakker en leken de bandleden beter op elkaar ingespeeld. Kortom, het traject heeft zeker voor verbetering gezorgd. De toekomst ziet er zonnig uit.

 

Optreden in Sociaal Centrum De Westhoek

 

Optreden bij Huis73

 

Over ‘toekomst’ gesproken: in oktober vindt er in Boschveld een muzikaal theater plaats vanwege het 10-jarig bestaan van Copernikkel. De band is dan onderdeel van de voorstelling die helemaal door en met buurtbewoners wordt gemaakt.

En denkt u ‘dat wil ik ook’, u bent van harte welkom om mee te doen. Meespelen in de band, zingen in het Copernikkelkoor, een rolletje spelen in het theater zelf?

Kom langs bij Copernikkel aan de Copernicuslaan voor meer informatie.

Leuk,doen!Copernikkel

Teksten: Wim van Deurzen
Fotografie: Olaf Smit
Huisstijl: Amelieke van de Lavoir
Webdesign: Joanda van Geffen

Contact opnemen

Copernikkel
Copernicuslaan 308
5223 ER ’s-Hertogenbosch

 06 25 21 53 40
 info@copernikkel.nl