Wijkmaaltijd weer van start

  • Vrijdag 30 september 2022

Wijkmaaltijd weer van start

 

Overheerlijke kip tandoori en carrotcake van Shazia

 

Tekst & foto: Olaf Smit

 

Officieel was het niet de eerste Wijkmaaltijd. Die was eigenlijk al op 15 juli in de Boschveldtuin tijdens de seizoensafsluiting van Copernikkel. Maar lekker was het wel weer afgelopen vrijdag in de foyer van de Brede Bossche School.

Daar werden zo’n 12 gasten hartelijk ontvangen door Shazia en haar koks van de Wereldkeuken (en door Gracia van de BBS). Zij hadden een Pakistaanse kip tandoori schotel bereid met als toetje carrotcake met een kopje koffie of thee. Het smaakte allemaal voortreffelijk. En gezellig was het ook nog!

 

Afwas
En zoals dat in de meeste huishoudens in Nederland geldt: 'wie gekookt heeft hoeft niet af te wassen'. Dus werd dat door alle deelnemers samen gedaan. En zelfs die gezamenlijke afwas vond iedereen een leuke bezigheid! Ook mee eten?
Ook zin om te genieten van de Wijkmaaltijden van de Wereldkeuken en je buurtbewoners beter te leren kennen? Lees er hier alles over. Elke laatste vrijdag van de maand kun je aanschuiven tussen 18.00 en 20.00 uur in de BBS in Boschveld. Als je wilt aanschuiven vanuit een andere wijk: Gezellig. Wees welkom! Wel graag even vooraf aanmelden bij Copernikkel of via wijkmaaltijd@copernikkel.nl, of gebruik onderstaande knop om je aan te melden voor de Wijkmaaltijd-update. Dan hoef je er geen meer te missen.

We zien je graag! 

 

*Deze update ontvang je 1x per maand via e-mail. Je kunt je altijd weer afmelden via de link onder aan de update. 

 Copernikkel

Teksten: Wim van Deurzen
Fotografie: Olaf Smit
Huisstijl: Amelieke van de Lavoir
Webdesign: Joanda van Geffen

Contact opnemen

Copernikkel
Copernicuslaan 308
5223 ER ’s-Hertogenbosch

 06 25 21 53 40
 info@copernikkel.nl