En de engelen zongen...

  • Woensdag 30 november 2022

En de engelen zongen...

Copernikkelkoor oefent voor Lichtjesroute

 

Tekst + foto: Olaf Smit

 

Voor het eerst in bijna twee jaar repeteert het Copernikkelkoor weer op de woensdagavond bij Copernikkel. Op Kerstavond vormen ze een engelenkoortje dat kerstliedjes zingt tijdens een Lichtjesroute door Boschveld. De Lichtjesroute wordt georganiseerd door Parousia, de Evangelische kerkgemeenschap aan de 's-Gravesandestraat. 

 

(Foto: Van links naar rechts, Dian, Joanda en Janneke oefenen de kerstliedjes met behulp van youtube. Het koor is nog niet compleet... :)

 

Corona
Door Corona zijn de dames (mannen zijn ook welkom!) van het Boschveldkoor al ruim 2 jaar niet meer bij elkaar geweest. Althans, ze hebben niet gezongen. Maar bedoeling is dat de komende weken het voltallige koor weer bij elkaar komt in Copernikkel om een paar kerstliederen te oefenen.

 

Lichtjesroute
Deze liederen worden dan op zaterdagavond 24 december van vijf tot acht uur gezongen als onderdeel van de Lichtjesroute door Boschveld. Parousia heeft de route gemaakt en georganiseerd. Bewoners lopen dan door de wijk langs diverse plekken waar het kerstverhaal wordt uitgebeeld.

 

Engeltjes
Speciaal voor deze gelegenheid worden de dames van het koor aangekleed als engeltjes, inclusief vleugels. Dat willen we zien! En horen...

 Copernikkel

Teksten: Wim van Deurzen
Fotografie: Olaf Smit
Huisstijl: Amelieke van de Lavoir
Webdesign: Joanda van Geffen

Contact opnemen

Copernikkel
Copernicuslaan 308
5223 ER ’s-Hertogenbosch

 06 25 21 53 40
 info@copernikkel.nl