En de engelen zongen (2)

  • Zaterdag 24 december 2022

En de engelen zongen op kerstavond...

 

Copernikkelkoor neemt deel aan lichtjesroute

 

Tekst & foto: Olaf Smit

 

In een eerder bericht hadden we er al over geschreven; het Copernikkelkoor dat na bijna 2 jaar corona weer repeteerde en ging optreden. Kerstavond 24 december was het zo ver. Joanda, Suzanne, Janneke, Selma, Heleen en Dian stonden verkleed als engeltjes –compleet met vleugeltjes en aureooltjes- opgesteld bij de boom van Kees. Klaar om een paar kerstliedjes te zingen tijdens de lichtjesroute die was georganiseerd door Parousia.

(Foto: Het Copernikkelkoor als engeltjes verkleed bij de 'boom van Kees'.)

 

Vanaf deze Evangelische kerk konden mensen een rondje lopen door de straten van Boschveld waarbij het kerstverhaal werd verteld en uitgebeeld en dus ook gezongen. De dames van het koor hadden ‘Silent Night’ en ‘Joy the world’ goed geoefend. De deelnemrs aan de route konden het wel waarderen. Ook de omwonenden konden meegenieten door het gebruik van versterkte microfoons, ‘Stille Nacht’ klonk mooi door de wijk. 

 

Chocolademelk en worstebroodjes
Nadat het koor, enigszins bevangen door de kou, was uitgezongen konden ze een beetje bijkomen bij Parousia. Daar werd getrakteerd op warme chocolade melk en worstebroodjes. Onze engeltjes hadden het verdiend

 

 Copernikkel

Teksten: Wim van Deurzen
Fotografie: Olaf Smit
Huisstijl: Amelieke van de Lavoir
Webdesign: Joanda van Geffen

Contact opnemen

Copernikkel
Copernicuslaan 308
5223 ER ’s-Hertogenbosch

 06 25 21 53 40
 info@copernikkel.nl