Boschveld door een VR-bril

  • Donderdag 12 mei 2022

‘Bekijk Boschveld door een VR-bril’


Copernikkel-initiatieven in 360 graden te bekijken vanuit de luie stoel

 

 

Foto & tekst: Olaf Smit 

 

Het Buurtteam van Farent vroeg zich af hoe je wijkbewoners kunt activeren om projecten in Boschveld te bezoeken. Een nieuw middel dat nu daarvoor wordt ingezet is de VR-bril.

 

(Foto: Officiële presentatie van de VR-bril in de Boschveldtuin. Shivana (Buurtvrouw, rechts) weet hoe de bril werkt en helpt bewoners die dat willen)

 

Filmpjes
Virtual Reality is de eigentijdse techniek die wordt gebruikt bij deze bril. Je zou het kunnen vertalen met 'denkbeeldige werkelijkheid'. Je zet ‘m op en dan is het net alsof je echt rondloopt op een bepaalde locatie of ruimte. Er zijn korte filmpjes opgenomen bij verschillende initiatieven en activiteiten in de wijk zoals het Wijkplein, de Boschveldtuin, sociaal centrum de Westhoek, Resto van Harte, de NaaiMeetup. Ook Copernikkel kan door de bril bekeken worden. Wellicht dat je zo eerder een van deze plekken gaat bezoeken, je weet al een beetje wat en wie je binnen kunt verwachten.

 

Contact
Nieuwsgierig geworden? Bel Harriet Pijnappels van Farent via 088-0237500 of 06-55322147. Harriet is van de afdeling communicatie bij Farent en helpt je graag verder.

 Copernikkel

Teksten: Wim van Deurzen
Fotografie: Olaf Smit
Huisstijl: Amelieke van de Lavoir
Webdesign: Joanda van Geffen

Contact opnemen

Copernikkel
Copernicuslaan 308
5223 ER ’s-Hertogenbosch

 06 25 21 53 40
 info@copernikkel.nl