Fotomodellen bij Wereldkeuken

  • Vrijdag 19 november 2021

Fotomodellen bij Wereldkeuken

 

Foto: Joanda van Geffen
Tekst: Olaf Smit

 

Faisa Alim en Maryam Movahedi stonden al bekend als keukenprinsessen bij de BoschveldWereldkeuken maar de dames kunnen zich nu ook fotomodel noemen. Op vrijdag 19 november vonden er foto-shoots plaats met Faisa in het Stadhuis op de Markt én daarna voor zowel Faisa als Maryam in de keuken van de BBS.

(Foto: Maryam poseert voor de fotograaf van Coop Magazine. Rechts gaan de bezigheden voor de AfhaalWereldmaaltijd gewoon door met kok Caroline en helpers Jaap en Marij.)

 

Faisa was ‘s morgens geïnterviewd voor een artikel in het Vrijwilligers Magazine met wethouder Ufuk Kâhya in het kader van het Jaar van de Vrijwilliger. Faisa sprak onder andere over haar bezigheden bij de Fietswerkplaats, de NaaiMeetUp en de Wereldkeuken. 's Middags werd ze in de keuken bij de BBS op de foto gezet voor het artikel in het vrijwilligers-magazine van de gemeente.

Maryam mocht even later ook voor de camera poseren maar zij poseerde voor een artikel over haar liefde voor de Boschveld-Wereldkeuken en koken in het algemeen dat in het Magazine van supermarkt Coöp komt. Ze was een paar weken eerder al geïnterviewd voor het artikel dat in januari of februari in het blad verschijnt.

Te midden van potten en pannen en tijdens het snijden van uien en tomaten (omdat de AfhaalWereldmaaltijd intussen natuurlijk gewoon door moest gaan) werden beide dames op de gevoelige plaat vastgelegd door professionele fotografen. Dat ging hen goed af. We zouden op een dag natuurlijk óók nog een modellenbureau kunnen beginnen...

 Copernikkel

Teksten: Wim van Deurzen
Fotografie: Olaf Smit
Huisstijl: Amelieke van de Lavoir
Webdesign: Joanda van Geffen

Contact opnemen

Copernikkel
Copernicuslaan 308
5223 ER ’s-Hertogenbosch

 06 25 21 53 40
 info@copernikkel.nl