De dans van je moeder

  • Donderdag 17 juni 2021

Fotoshoot 'Leer me de dans van je moeder'

‘Veel Boschvelders en Copernikkelaars dansen mee tijdens TF Boulevard’

 

 

Tekst: Joanda van Geffen
Foto's: Minoux

Donderdag was de fotoshoot van de dansende moeders en dochters die tijdens Theaterfestival Boulevard te zien zullen zijn in de voorstelling ‘Leer me de dans van je moeder’. Met enige trots melden we dat er veel 'Copernikkelaars' en Boschvelders meedoen aan deze voorstelling.

 

(Foto: Moeders en dochters verzamelen zich met veel plezier voor de fotoshoot.)

 

Onze Buurtvrouw Shivana danst met haar moeder en Syrisch-Nederlandse Mary danst met haar schoondochter. Maar ook onze gastvrouw Khola uit Kenia, Iraanse Parwin van het koor, Jane van de NaaiMeetUp en zelfs onze eigenste Wieke en Janneke dansten de dans van hun moeders even mee...

Moeders zijn warm, liefdevol, overheersend, drammerig, grappig, saai, veeleisend, makkelijk, gekmakend, klagerig, altijd vrolijk, jaloers, egoïstisch... Hoe dan ook: ze takelen allemaal af. Hoe zorgen we dan voor haar? En is dat cultuurgebonden?

De voorstelling van cabaretier en theatermaker Minou Bosua (www.minoux.nl) zal in augustus te zien zijn op Theaterfestival Boulevard. Het theater zal van 5 tot 22 augustus haar tenten opzetten in het Zuiderpark.

 

    

    

 

 Copernikkel

Teksten: Wim van Deurzen
Fotografie: Olaf Smit
Huisstijl: Amelieke van de Lavoir
Webdesign: Joanda van Geffen

Contact

Copernikkel
Copernicuslaan 308
5223 ER ’s-Hertogenbosch

 06 25 21 53 40
 info@copernikkel.nl