Behangen doen we ook al

  • Zaterdag 5 juni 2021

Klussendienst doet ook al aan behangen

‘Met fotobehang heb je snel leuk resultaat’

 

 

Foto's & tekst: Olaf Smit

Ze zijn verekkes handig, onze mensen van de Klussendienst. Ook behangen is geen probleem voor ze. Daar kan Patricia nu ook over meepraten. Het werd na veel tegenslag hoog tijd dat haar huisje in de Maaspoort eens wat nieuw elan kreeg. En dan vooral de slaapkamers van haar dochter en van haar pleegzoon.

(Foto: Abdyl en Joanda bezig met het fotobehang.)

 

Bij behangklussen komt ons vaste behangteam in actie: Abdyl en Joanda. Joanda meet en snijdt, Abdyl bestrijkt de muren met plaksel en behangt. Goed op elkaar ingewerkt die twee.

De dochter (21 jaar) van Patricia is erg blij met haar foto-behang; na 12 jaar in een roze kinderkamer met veel hartjes en glittertjes te hebben geleefd is die nu verandert in een stijlvolle kamer voor de jonge vrouw die ze inmiddels is geworden. Ook Patricia's pleegzoon is happy met de nieuwe look van zijn slaapkamer, nu die donkerblauw met verweerde planken is.

Als blijk van waardering en dankbaarheid kregen onze behangers ieder nog een bloemetje en een presentje en heel veel bedankjes. Kijk, daar zouden we 't altijd wel voor willen doen.

 

(Foto: Het is soms improviseren met de lange banen fotobehang, maar dat is Abdyl wel toevertrouwd.)

 Copernikkel

Teksten: Wim van Deurzen
Fotografie: Olaf Smit
Huisstijl: Amelieke van de Lavoir
Webdesign: Joanda van Geffen

Contact opnemen

Copernikkel
Copernicuslaan 308
5223 ER ’s-Hertogenbosch

 06 25 21 53 40
 info@copernikkel.nl