KLUSSENDIENST

 

 

 

 

BOSCHVELD KLUSSENDIENST

De medewerkers van de Klussendienst in Boschveld hebben de afgelopen jaren al veel klussen gedaan. Van schilderwerk tot de tuin opknappen. Van laminaat leggen tot een hekwerk plaatsen. Van klein tot groot en tot grote tevredenheid van de bewoners waar de werkzaamheden zijn uitgevoerd.

Klussers van de Klussendienst aan het werk


HANDIGE HANDEN

De Klussendienst helpt bewoners van Boschveld en Deuteren die dat zelf niet kunnen en niemand in de buurt hebben om dat voor hen te doen. Ouderen en mensen met een beperking bijvoorbeeld. Dichtbij en vertrouwd. Voor kleine klusjes tot een half uur betalen huurders van BrabantWonen en Zayaz van Boschveld en Deuteren alleen materiaalkosten. Dan gaat het bijvoorbeeld om het vervangen van een lamp, een schilderij ophangen of de verwarming bijvullen.

Voor grotere klussen rekenen we een marktconforme prijs. Dan gaat het over licht sloopwerk, behangen, laminaat leggen of de woning binnen en/of buiten schilderen. Dat en allerlei andere werkzaamheden. Eigenlijk van alles in en rond de woning. De Klussendienst helpt ook andere groepen in Boschveld. Zo heeft zij voor de BoschveldWereldkeuken, stoelen, tafels en lampen gemaakt.

Abdyl Duraku, coördinator van de Klussendienst: "We zijn klussers bestaande uit mannen en vrouwen. Als via Copernikkel een vraag bij ons binnenkomt, kijk ik wie de werkzaamheden het best kan doen en tijd heeft. We gaan altijd eerst naar de klant om te zien wat er moet gebeuren en wat het gaat kosten. We werken nu veel bij particulieren, maar bedrijven, scholen en winkels zijn natuurlijk meer dan welkom."

 

MOGELIJKHEDEN

Alleen voor huurders van BrabantWonen en Zayaz in Boschveld en Deuteren zijn de klussen tot een half uur gratis. Wel betaal je dan zelf de eventuele materiaalkosten. Grotere klussen (ook buiten Boschveld en Deuteren) doet de Klussendienst ook, tegen een vriendelijke marktconforme prijs. Offerte op aanvraag.

 

MEER WETEN

Bel 06 - 25 21 53 40, loop even binnen bij Copernikkel of stuur een mail. Vermeld in het onderwerp dat het om de Klussendienst gaat.

 

PUBLICATIES


Download de folder van de Klussendienst

 

LOCATIE

Coöperatie Copernikkel
Copernicuslaan 308
5223 ER ’s-Hertogenbosch
06 25215340

Copernikkel

Teksten: Wim van Deurzen
Fotografie: Olaf Smit
Huisstijl: Amelieke van de Lavoir
Webdesign: Joanda van Geffen

Contact opnemen

Copernikkel
Copernicuslaan 308
5223 ER ’s-Hertogenbosch

 06 25 21 53 40
 info@copernikkel.nl