Logo Copernikkel en Afhaalmaaltijd

DOEL & MISSIE VAN DE AFHAALWERELDMAALTIJD

Werkend vanuit het gedachtegoed van onze coöperatie Copernikkel wordt ook de AfhaalWereldmaaltijd  vormgegeven: "Hoe kunnen wij als bewoners van Boschveld & Deuteren, met minder middelen en op verschillende manieren beter voor elkaar zorgen, een inclusieve samenleving op wijkniveau vormen en daarmee samenredzaam zijn."

Niet het geld verdienen maar de ontmoeting en zorg voor elkaar vanuit gelijkwaardigheid staat centraal bij de AfhaalWereldmaaltijd. De activiteiten zijn laagdrempelig en iedereen is welkom om te helpen en mee te doen. De AfhaalWereldmaaltijd is een sociaal initiatief van Copernikkel en de BoschveldWereldkeuken.

De Maaltijd wordt bereid door buurtgenoten van verschillende nationaliteit en achtergrond. Man, vrouw, allochtoon, autochtoon, kookgekken of mensen op zoek naar sociaal contact. Het maakt niet uit; iedereen is waardevol en heeft al dan niet ontdekte kwaliteiten en ongekende talenten in huis die voor ons allemaal waardevol zijn.

DE AFHAALWERELDMAALTIJD VAN 6 mei komt uit de Somalische keuken

 


€ 11,- PER MENU

 

 

 

 

BESTELLEN DOE JE ZO

Geef je bestelling door - voor donderdag 12.00 uur - bij Copernikkel via: 

 

Geef daarbij deze gegevens door:

  1. Voor- & achternaam
  2. Mobiele nummer(i.v.m. wanneer zich iets voordoet, zodat we je kunnen bereiken )
  3. Aantal 'vlees' maaltijden die je wilt bestellen
  4. Aantal vegetarische maaltijden die je wilt bestellen

 

AFHALEN

Vrijdag haal je je bestelling op bij BBS Boschveld, ingang Edisonstraat tussen 17.00 en 18.00 uur.

De AfhaalWereldmaaltijd van de  BoschveldWereldkeuken  haal je dus op bij de BBS in Boschveld aan de kant van de Edisonstraat. Let op, het kan soms even wat drukker zijn bij het afhalen! Houd ook rekening met de 1,5 meter afstand in de rij bij het afhalen.

 

BETALEN

Betalen doe je op vrijdag bij het afhalen van je maaltijd. Je kunt pinnen of contant betalen. 

 

JE MAALTIJD ZIT IN DUURZAAM VERPAKKINGSMATERIAAL

De afhaalmaaltijden zitten in 100% composteerbare verpakkingen. Zelfs het plastic is geen plastic maar suikerriet. De verpakkingsmaterialen kunnen allemaal in de GFT-bak. Ook het 'plastic' maar het is ons nog niet bekend of de gemeente dat zal zien als plastic in de GFT bak. Voor de zekerheid gooi je het daarom beter bij het restafval.

 

LATER OPWARMEN?

De maaltijden kun je (in de verpakking) in de magnetron opwarmen maar je kunt ze ook in de oven opwarmen bij een temperatuur van maximaal 100 graden Celsius. (Dit geldt niet voor de bio-plastic bakjes!)

 

NIET VERGETEN: BESTELLEN VOOR DONDERDAG 12.00 UUR!   

 

Smakelijk eten! 

Copernikkel

Teksten: Wim van Deurzen
Fotografie: Olaf Smit
Huisstijl: Amelieke van de Lavoir
Webdesign: Joanda van Geffen

Contact opnemen

Copernikkel
Copernicuslaan 308
5223 ER ’s-Hertogenbosch

 06 25 21 53 40
 info@copernikkel.nl