BOSCHVELDWERELDKEUKEN

BOSCHVELDWERELDKEUKEN

Je waant je in exotische landen waar geuren en smaken elkaar proberen te overtreffen. De BoschveldWereldkeuken verwent je en tovert de meest uiteenlopende gerechten op tafel. Van klein tot groot verzorgt zij het culinaire gedeelte van uw verjaardag, receptie, bijeenkomst of andere (feestelijke) gebeurtenis. Een wereldse ervaring.

De dames van de BoschveldWereldkeuken aan het werk


WAAIER VAN SMAAK

De vrouwelijke koks van de wereldkeuken wonen in Boschveld en komen oorspronkelijk uit allerlei landen over heel de wereld. Nederland, Marokko, Turkije, Somalië, Congo, Vietnam, China, Koerdistan, Iran zijn daar voorbeelden van. Deze bonte waaier van culturen schotelt wereldse gerechten op tafel. Wat te denken van Turkse sarma, Somalische rijst met kip, Marokkaanse Tajine of couscous, Vietnamese loempia’s of allerlei soepen en salades. Van hapjes tot hele maaltijden, ook vegetarisch. Deze en een palet aan andere lekkernijen geven een feestelijke gelegenheid een gezicht. De wereldvrouwen komen ook op locatie om daar te koken. Bezorging op elke gewenste plek.

 

UIT ETEN BIJ DE WIJKMAALTIJD

Een keer per maand koken vrouwen van de BoschveldWereldkeuken voor ongeveer vijftien bewoners van Boschveld en Deuteren. Het is elke keer weer een verrassing welke kok uit welk land welk gerecht op tafel tovert. Deze activiteitenkeuken is meteen de "opleidingskeuken" om mee te gaan doen aan de BoschveldWereldkeuken.

 

Sakina Lyarnazi is één van oprichtsters en kartrekkers van de BoschveldWereldkeuken: "Koken brengt mensen samen, eten verbroedert en geeft kleur aan het leven. Het is belangrijk om aan tafel tijd met elkaar door te brengen. Dat doen we met hapjes en maaltijden uit de internationale keuken Een culturele en vooral s makelijke belevenis. En dat voor een redelijke prijs. Samen met de klant maken we van elke gebeurtenis een culinair hoogtepunt. Een telefoontje of mailtje volstaat."

 

MOGELIJKHEDEN

  • Van hapjes tot hele maaltijden.
  • Van tien tot duizend personen.
  • Bij alle voorkomende (feestelijke) gelegenheden. Bezorgen en afhalen.
  • Ook vegetarische gerechten.

 

MEER WETEN OF OFFERTE

Bel 06 - 25 21 53 40 of stuur e-mail naar Copernikkel met je vraag. De offerte wordt op maat gemaakt.

Bekijk ook eens deBoschveldWereldKeuken Facebookpagina.

 

PUBLICATIES


Download de folder van de BoschveldWereldKeuken

 

LOCATIE

BoschveldWereldkeuken
Copernicuslaan 89
5223 EC ’s-Hertogenbosch